Uiteraard streven we naar 100% klanttevredenheid. Desondanks kan het om tal van redenen toch gebeuren dat je als klant een aangekocht artikel wil retourneren.


Retour Beleid / Teruggave Beleid


Bedenktijd

Elke consument heeft wanneer hij/zij op afstand koopt een wettelijke bedenktijd van 14 dagen. Deze termijn gaat in nadat de bestelling in ontvangst werd genomen. Conform de bedenktijd van 14 kalenderdagen mag je een product in deze periode terugsturen.


Retourvoorwaarden

Voorwaarde voor het terugsturen is dat het product wordt teruggestuurd in de onbeschadigde, originele verpakking en het artikel geen sporen van gebruik vertoont. Ook moet je ons hiervan eerst op de hoogte stellen via email of via het contactformulier op onze website. Voor een vlotte verwerking vermeld je best jouw factuurnummer in je bericht.


Garantie

Als je bij Rudesco een bestelling plaatst, geldt de wettelijke garantie. De wettelijke garantie houdt in dat een product moet voldoen aan wat men er redelijkerwijs van mag verwachten.


Retourkosten

Het retourneren van jouw bestelling is gratis indien je dit terugstuurt omdat er een mankement blijkt te zijn. Neem contact op met ons zodat we jouw een retourticket kunnen bezorgen. Kies je ervoor om dat zelf te regelen, zijn de verzendkosten voor jou.
Indien jij als koper iets wil terugsturen omdat je je hebt bedacht, zijn de verzendkosten voor jou. Je kan uiteraard ook je bestelling zelf in ons winkelpunt komen afgeven. Wie weet kunnen we je dan gelijk helpen met de nodige uitleg, omwisseling of dergelijke.


Teruggave aankoopbedrag

Wij betalen jouw aankoop terug zodra we jouw retourzending hebben ontvangen. Indien aan de voorwaarden is voldaan hiervoor, betalen we ook meteen jouw verzendkosten terug.


Verkeerde zending

Indien wij een kemel hebben geschoten en iets verkeerd hebben opgestuurd, nemen we uiteraard ook onze volle verantwoordelijkheid en bezorgen we jou meteen een retourticket op onze kosten. Ook versturen we meteen de correcte bestelling op zodra we jouw retourzending hebben ontvangen.


Onze belofte

Wij zijn een kleine shop en in tegenstelling tot de grote spelers op de markt hebben wij geen hoge budgetten voor reclame. Onze service en onze inzet om elke klant even goed te behandelen zijn ons uithangbord. Wat er ook scheelt met jouw bestelling, we horen graag van jou wat het probleem is en zoeken mee naar een snelle, correcte oplossing.